Menu
Account

Miss tuniek Etam Miss Etam Regulier denim Regulier UwRP5xqY

Brand- en inbraakwerende kluizen in de zeer hoge beschermingsklasse zijn geschikt voor €25.000 contant geld of €50.000 aan kostbaarheden en beschermen papier 90 minuten tegen brand. Zowel de sleutelsloten als de elektronische codesloten zijn EN1300 gecertificeerd.

7 items

Miss Regulier denim Etam tuniek Miss Etam Regulier
per pagina

De beste kluis met een hoge beschermingsklasse kiezen

LIPS kluizen met een zeer hoge beschermingsklasse zijn brandwerend en inbraakwerend gecertificeerd volgens de Europese normen. Berg uw waardevolle spullen en waardepapieren op in een brand- en inbraakwerende kluis en minimaliseer het risico dat ze verloren gaan in geval van brand of inbraak.

Inbraak- en brandwerende kluizen met dubbelbaard sleutelslot

LIPS inbraak- en brandwerende kluizen zijn voorzien van EN1300 gecertificeerde dubbelbaard sleutelsloten. Sleutelsloten zijn zeer betrouwbaar omdat ze niet te manipuleren zijn en erg gemakkelijk in gebruik zijn.

De sleutels dienen veilig beheerd te worden. Als u de sleutels laat slingeren is het gevaar groot dat inbrekers de sleutels in handen krijgen en de inhoud van de kluis stelen. Bij voorkeur bewaard u de sleutels in een andere ruimte of zelfs een ander pand dan waar de kluis staat.

Dubbel gecertificeerde kluis verankeren

Veranker de kluis middels het meegeleverde verankeringsmateriaal aan een stevige vloer of muur, zoals beton. Als u de kluis niet op de juiste manier verankerd is hebben de certificeringen geen zin, inbrekers kunnen de kluis in zijn geheel meenemen en elders met grof geschut openbreken.

Advies nodig?

Komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op met onze experts. Zij helpen u graag verder met het kiezen van de beste brandkast voor uw situatie.

Huidige filters zwart blouse Didi Didi blouse qP0zUn
  1. Beschermingsniveau inbraak Zeer hoog Verwijder dit artikel
Alles wissen
Selectie verfijnen
geruite blouse Didi blauw geruite blauw blouse geruite Didi Didi qYPSp1
Beschermingsniveau inbraak
  1. Hoog 39 artikelen
  2. Zeer hoog 7 artikelen
  3. Extreem hoog 32 artikelen
Didi zwart blouse zwart geruite blouse Didi geruite geruite blouse Didi CXRvqwC
Toepassing
  1. Geld 7 artikelen
  2. Juwelen / Kostbaarheden 7 artikelen
  3. Documenten 7 artikelen