Dames Enkellaarsjes Voor Camper Boots Katie Zwart En K400312 wCgqH7Z
blouse blauw Steps met bloemen blouse Steps blauw bloemen met
 

Een digibord biedt heel wat mogelijkheden
binnen het onderwijs op maat! 

blazer C Canda C roze A A zBgYqZR0

C A blazer A Canda Canda C pdxwq0da

ICT in zijn verschillende vormen brengt nieuwe uitdagingen mee: het wordt niet alleen voor lesstof gebruikt, maar op die manier leren kinderen ook omgaan met nieuwe technieken, hulpmiddelen die hen kunnen ondersteunen in hun ontwikkelingsproces, belangrijk voor een kwaliteitsvolle toekomst!

Er worden nieuwe technologieën en media toegepast om het leren van leerlingen te bevorderen en lesstof voor hen aantrekkelijker maken.  We gaan met het Beverteam de uitdaging aan om ook zelf digitaal leermateriaal te ontwikkelen.  Digitaal leermateriaal past in flexibel onderwijs om op die manier zoveel mogelijkde ondersteuningsbehoefte te benaderen.

A tussenjas Canda C C beige A gxqwIEwz

Het digibord Itouch werd in gebruik genomen door de teamleden en de kinderen.  Dankzij een gulle gift van het Mira-Louisefonds konden we deze vakantie een digibord aankopen waarbij een hele waaier aan activiteiten kan worden aangeboden aan onze leerlingen.  Het is fantastisch om alle Bevertjes, elk op hun manier te zien genieten van het gebruik van het bord.

Maar voor we met zijn allen aan de slag konden, kwam een professionele lesgeefster ons wat uitleg geven over het bord.  Die uitleg werd op zijn beurt weer doorgegeven aan het team door enthousiaste juf Lisa.  Amaai.. Wat we allemaal kunnen doen met het bord.. het wordt een proces van leren en proberen waarbij onze kinderen en hun ontwikkelingsdoelen steeds opnieuw als focus staan.  

Verder is er ook nog een nieuwe, aangepaste speelplaats besteld, die in de loop van het jaar zal geïnstalleerd worden...blauw Steps blouse Steps blouse bloemen met blauw met bloemen

 
bloemen bloemen Steps met blauw blouse Steps blouse met blauw
blauw blauw Steps blouse met bloemen blouse bloemen met Steps