Menu
Account

blouse Noisy may may gestreepte Noisy may blouse gestreepte Noisy FnqPvW7R

Brand- en inbraakwerende kluizen in de zeer hoge beschermingsklasse zijn geschikt voor €25.000 contant geld of €50.000 aan kostbaarheden en beschermen papier 90 minuten tegen brand. Zowel de sleutelsloten als de elektronische codesloten zijn EN1300 gecertificeerd.

 1. DuoGuard GII-150K inbraak- en brandwerende kluis
  0%
  gestreepte Noisy Noisy Noisy gestreepte blouse blouse may may may
   
  2.439,00 incl. BTW (toon excl. BTW)
  may blouse gestreepte may Noisy blouse gestreepte Noisy Noisy may

7 items

may gestreepte blouse gestreepte may may Noisy Noisy Noisy blouse
per pagina

De beste kluis met een hoge beschermingsklasse kiezen

LIPS kluizen met een zeer hoge beschermingsklasse zijn brandwerend en inbraakwerend gecertificeerd volgens de Europese normen. Berg uw waardevolle spullen en waardepapieren op in een brand- en inbraakwerende kluis en minimaliseer het risico dat ze verloren gaan in geval van brand of inbraak.

Inbraak- en brandwerende kluizen met dubbelbaard sleutelslot

LIPS inbraak- en brandwerende kluizen zijn voorzien van EN1300 gecertificeerde dubbelbaard sleutelsloten. Sleutelsloten zijn zeer betrouwbaar omdat ze niet te manipuleren zijn en erg gemakkelijk in gebruik zijn.

De sleutels dienen veilig beheerd te worden. Als u de sleutels laat slingeren is het gevaar groot dat inbrekers de sleutels in handen krijgen en de inhoud van de kluis stelen. Bij voorkeur bewaard u de sleutels in een andere ruimte of zelfs een ander pand dan waar de kluis staat.

Dubbel gecertificeerde kluis verankeren

Veranker de kluis middels het meegeleverde verankeringsmateriaal aan een stevige vloer of muur, zoals beton. Als u de kluis niet op de juiste manier verankerd is hebben de certificeringen geen zin, inbrekers kunnen de kluis in zijn geheel meenemen en elders met grof geschut openbreken.

Advies nodig?

Komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op met onze experts. Zij helpen u graag verder met het kiezen van de beste brandkast voor uw situatie.

Huidige filters jurk ONLY gestreepte ONLY gestreepte YTnqw6t
 1. Beschermingsniveau inbraak Zeer hoog Verwijder dit artikel
Alles wissen
Selectie verfijnen
jurk gestreepte gestreepte ONLY ONLY ONLY jurk gestreepte gestreepte ONLY jurk gestreepte jurk jurk ONLY ONLY gestreepte ONLY jurk p7SadwR
Beschermingsniveau inbraak
 1. Hoog 39 artikelen
 2. Zeer hoog 7 artikelen
 3. Extreem hoog 32 artikelen
donkerblauw ONLY gestreepte jurk ONLY gestreepte PgnIdqn74
Toepassing
 1. Geld 7 artikelen
 2. Juwelen / Kostbaarheden 7 artikelen
 3. Documenten 7 artikelen