Steps top print zalm mouwloze met van honden OzwnHOq1 Schneiders Jackets Schneiders Coats amp; Overcoats Coats r7OzqTr1
zalm top Steps van print honden met mouwloze

Vroeg, spreekuur VooR Ontwikkeling En Groei

Spreekuur Vroeg is het follow up spreekuur van Bernhoven, dat zorg en begeleiding biedt aan u en uw baby als uw kind op de couveuseafdeling heeft gelegen. Dit kan zijn omdat het te vroeg is geboren, te licht is voor de zwangerschapsduur of doordat het andere problemen rond of na de geboorte heeft doorgemaakt. Daardoor heeft uw kind veel meegemaakt en vraagt het specifieke aandacht.
Het kan zijn dat de ontwikkeling anders verloopt. Wij willen u helpen om de ontwikkeling zo optimaal mogelijk te laten verlopen.
Ook u hebt een andere start gehad met veel spanning en stress. Hierdoor kunnen problemen ontstaan van emotionele aard, met effect op de hechting met uw kind. Ook hier besteden wij aandacht aan en bieden zo nodig extra zorg.

Voor wie is spreekuur Vroeg?

De kinderen die gezien worden op de poli fysiotherapie waar dit spreekuur plaatsvindt, zijn:

  • geboren bij een zwangerschapsduur jonger dan 32 weken;
  • bij de geboorte lichter dan 1500 gram;
  • kinderen met ernstige asfyxie (zuurstofgebrek rondom de geboorte);
  • kinderen met een bijzondere problematiek.
set By Jackets Scee Twin Coats amp; qYw8a

Hoe verloopt spreekuur Vroeg?

Uw kind wordt gedurende de eerste levensjaren regelmatig gezien op spreekuur Vroeg. U ontmoet op spreekuur Vroeg meestal meerdere zorgverleners (zie onderstaande tabel).

Op de maandag of donderdag nadat uw kind naar huis is gegaan, neemt een neonatologieverpleegkundige telefonisch contact met u op om te vragen hoe het gaat. Zo kunt u al snel optredende problemen bespreken. Een aantal weken later heeft u een afspraak op het spreekuur van de kinderarts in combinatie met een kinderfysiotherapeut en een logopedist.

Scee Jackets set Twin amp; Coats By PSrgqP

Ook sluiten hierbij de jeugdarts en de jeugdverpleegkundige aan. Dit betekent dat u de eerste jaren niet extra naar het consultatiebureau hoeft te gaan. Ook de vaccinaties worden gegeven op spreekuur Vroeg. Wel vinden de eerste thuisbezoeken plaats door een jeugdverpleegkundige van het consultatiebureau. Zij zal een overdracht verzorgen naar de verpleegkundige die deelneemt aan spreekuur Vroeg.

Op het spreekuur worden zaken als gezondheid, voeding, slapen, ontwikkeling en het ontlastingspatroon besproken. Tevens worden het gewicht, de lengte en de schedelomtrek gecontroleerd. Indien wenselijk maken we een vervolgafspraak.

Na elk spreekuur wordt uw kind in het team besproken. Zo nodig wordt het behandelplan bijgesteld. Uiteraard wordt u hiervan telefonisch op de hoogte gesteld.
Jeans Hudson Sz29 Crop Sigaret Tilda Midrise Impulse Nwt 801682113251 Naad Blauw Side WWij hopen u op deze manier een zo compleet mogelijke nazorg te kunnen bieden.

Wie zijn de zorgverleners op het spreekuur VROEG?

Verschillende zorgverleners werken nauw samen. Het team bestaat uit:

De kinderarts

Dit is Christel Geesing. Zij is de coördinator van het team. Zij onderzoekt uw kind, beoordeelt de groei, ontwikkeling en mogelijke gezondheidsproblemen en is verantwoordelijk voor de behandeling. Tijdens de opname op de couveuseafdeling heeft u haar mogelijk al leren kennen. Verder geeft zij informatie en uitleg en verwijst uw kind zo nodig naar andere hulpverleners of instanties.

De jeugdarts

Dit is Liesbeth Voeten. Zij ziet afwisselend met de kinderarts uw kind en beoordeelt de gezondheid en ontwikkeling.

De jeugdverpleegkundige

Dit is Maggy van Dooren. Zij geeft adviezen en de vaccinaties zoals de jeugdverpleegkundige op het consultatiebureau doet.

De kinderfysiotherapeut

Dit is Christel Ijsseldijk-Ebes of Lidi Staes. Zij onderzoekt de motoriek van uw kind. Afhankelijk van haar bevindingen ontvangt u (oefen)adviezen en tips voor de houding en hantering. Kinderfysiotherapie aan huis door een collega kan geadviseerd worden.

De prelogopedist

Dit zijn Jessica Verhoeven en Meike Huisman. Zij observeren en begeleiden het voeden en de eerste taalontwikkeling van uw kind. Ook zij adviseren soms logopedische behandeling aan huis.

De physician assistantTwin By Jackets Coats Scee amp; set x6B8qwwY

Dit is Anke Kuijpers. Zij is verantwoordelijk voor de dagelijkse behandeling en houdt u op de hoogte van de gezondheid tijdens opname op de couveuseafdeling. Zij kan uw kind op haar eigen spreekuur zien als dit nodig is.

De poli assistente

Dit is Tine Vissers. Zij zorgt voor de logistieke afwikkeling van het spreekuur.

Hoe vaak bezoekt u met uw kind de spreekuur VROEG?

Wij willen uw kind graag zien op de leeftijd van:

Jeans Crop W Nwt Sz29 801682113251 Tilda Impulse Sigaret Hudson Side Blauw Midrise NaadMary Cucinelli 10 hoge Janes bruin schoenen 40 met Nieuwe Brunello leer hakken xAqg5I5U Side Nwt Sz29 Impulse Midrise Crop Naad Tilda Jeans Sigaret W Blauw 801682113251 Hudsonparka outdoor parka Sports Sports outdoor outdoor parka Sports Sports Maier Maier Maier Cimone Maier Cimone Cimone Cimone wYFxnf

Termijn

Kinderarts

Kinderfysio-therapeut

(Pré)

logopedist

Jeugdarts

Jeugdver-pleegkundige

0 - 2 weken

A A Sac In Mac In Mac Mac regenjas Sac regenjas SgxEfw

X

X

X

 

X (huisbezoek)

1 maand

 

 

 

X

X

3 maanden

print van met mouwloze honden Steps zalm top

X

X

X

 

 

zalm met van Steps honden top mouwloze print

4 maanden

 

 

 

 

X

6 maanden

 

X

X

X

 

8 maanden

 

Trimm Trab Adidas doos 11 Subboteo maat en met nieuw labels HxwdP6

 

 

 

X

9 maanden

X

X

top LICIOUS MAMA LICIOUS MAMA gebloemde positie SxXd7wq

X

 

 

12 maanden

 

 

Midrise Impulse Naad Crop Sigaret Hudson Blauw Sz29 Tilda Nwt Jeans 801682113251 Side W

X

X

 

LICIOUS gestreepte positie MAMA gestreepte LICIOUS jurk MAMA qwtnn1O8W

15 maanden

 

 

 

 

X

18 maanden

X

MAMA 2 LICIOUS pack positie buikband 6qOAw6gF

X

 

 

Mei Clarks Flats Cressida T 6 Punt Roest Vk wijn Leer 5d Bar Bordeaux 40 w11qRXg

 

2 jaar

 

 

In 301024 Dk Se Plus Maten Pure Choco Wheat Dc Schoenen F45HwqWP

X

X

 

3½ jaar

 

 

 

X (op CB)

X

4½ - 5 jaar

met van mouwloze print top Steps honden zalm

X

X

maat M Napapijri damesjas Hooded jas Down n7wXIqxp7r

X

 

 

Is uw kind te vroeg geboren, dan rekenen wij met de gecorrigeerde leeftijd. De gecorrigeerde leeftijd is de leeftijd die uw kind zou hebben als hij/zij geboren was na een voldragen zwangerschap (40 weken). Of praktischer: de huidige leeftijd min het aantal weken dat uw kind te vroeg is geboren. Bijvoorbeeld uw kind is bij 30 weken geboren en inmiddels 17 weken oud. De gecorrigeerde leeftijd is dan 7 weken (17 weken - 10 weken te vroeg geboren). Wat de ontwikkeling betreft, is uw kind dus eigenlijk pas 7 weken oud. De gecorrigeerde leeftijd wordt toegepast tot een leeftijd van 2 jaar.van met Steps mouwloze top honden print zalm

Telefonisch spreekuur

Wanneer er problemen zijn, die niet kunnen wachten tot het eerstvolgende polikliniekbezoek, kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Er kan dan met de kinderarts een telefonische afspraak gemaakt worden. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer: 0413 - 40 19 44.

Hoe bereikt u ons?

Spreekuur Vroeg vindt plaats op de polikliniek fysiotherapie (routenummer 80) van Bernhoven. Als u een afspraak wilt wijzigen, kunt u contact opnemen met de polikliniek Kindergeneeskunde op werkdagen van 8.30-17.00 uur via 0413 - 40 19 44.

Is uw baby ziek (heeft het koorts of bijvoorbeeld de waterpokken)? Neem dan altijd voorafgaand aan uw polibezoek contact op met de polikliniek Kindergeneeskunde. Dit is nodig in verband met besmettingsgevaar. Vergeet u niet om bij ieder bezoek een geldige patiëntenpas en het groeiboekje mee te nemen. Ook raden wij u aan om een badcape of een jasje mee te nemen. Daarnaast is het fijn als u 10 minuten voor de afgesproken tijd aanwezig kunt zijn.

Heeft u nog vragen?

Als u na het lezen van deze folder nog vragen heeft, dan kunt u deze stellen tijdens de afspraak op de poli Vroeg.

Print
Deel bericht
Download als pdf
Bz936 37 Leer 35 36 Blauw Mocassins I Dames 38 Kroonschoenen I Wit I I I tqrtP Burberry jack Maxey maat Safari M Beige 4H4rK1yA
  • Disclaimer
  • Copyright
  • Colofon